Scris de stefania.sarina in data de April 14, 2024

Termeni si conditii

Termeni și Condiții pentru Utilizarea Blogului Sarina.ro

 1. Acceptarea Termenilor și Condițiilor
  Prin accesarea și utilizarea blogului Sarina.ro, sunteți de acord să fiți legat de acești Termeni și Condiții. Dacă nu sunteți de acord cu oricare dintre acești termeni, vă rugăm să nu utilizați acest blog.
 2. Drepturi de Proprietate Intelectuală
  Tot conținutul acestui blog, inclusiv articolele, imagini, videoclipuri și alte materiale, sunt protejate de drepturile de proprietate intelectuală. Nu aveți permisiunea de a copia, reproduce sau distribui materialele fără permisiunea scrisă a proprietarului blogului.
 3. Recomandări de Cărți și Achiziții
  Blogul oferă recomandări de cărți și facilitează achiziționarea acestora prin link-uri afiliate către magazine online partenere.
 4. Politica de Afiliere - blogul câștigă comisioane prin link-uri afiliate furnizate către anumite produse sau servicii. Aceasta asigură transparența prin informarea cititorilor despre relațiile de afiliere ale blogului și modul în care acestea pot influența experiența acestora
 5. Experiențe Personale și Realizări
  Unele articole pot include experiențe personale și povești reale ale scriitorului. Prin citirea acestor articole, sunteți de acord cu publicarea acestor informații și înțelegeți că autorul nu este responsabil pentru orice consecințe rezultate din utilizarea sau interpretarea acestor informații.
 6. Utilizarea Informațiilor
  Informațiile furnizate pe acest blog sunt destinate exclusiv scopurilor informative. Nu garantăm exactitatea sau actualitatea informațiilor furnizate și nu ne asumăm responsabilitate pentru orice pierdere sau daune cauzate de utilizarea acestor informații.
 7. Comentarii și Interacțiunea cu alți utilizatori
  Suntem încântați să primim comentarii și feedback de la cititori, dar ne rezervăm dreptul de a elimina orice comentariu considerat inadecvat sau ofensator. Nu suntem responsabili pentru conținutul sau acțiunile altor utilizatori.
 8. Confidențialitatea Datelor
  Respectăm confidențialitatea datelor dvs. personale și ne angajăm să protejăm informațiile pe care le furnizați. Pentru mai multe informații despre colectarea și utilizarea datelor personale, vă rugăm să consultați Politica de Confidențialitate a blogului.

Acești Termeni și Condiții pot fi modificați în orice moment fără notificare prealabilă. Vă rugăm să verificați periodic această pagină pentru a fi la curent cu orice modificări. Utilizând acest blog, sunteți de acord cu versiunea actualizată a Termenilor și Condițiilor.

Pentru întrebări sau clarificări suplimentare, vă rugăm să ne contactați pe:

Articol scris de stefania.sarina
Eu sunt Ștefania. Și Sarina. De aici și numele blogului meu, Sarina.ro. Am 33 de ani de defecte asumate, cu pasiuni de oameni normali și scăpări emoționale ca alți oameni normali.

Postările mele

crossmenu
Shares
Share This