Contact
Scris de stefania.sarina in data de June 29, 2021

Despre mine...

Eu sunt Ștefania. Și Sarina. De aici și numele blogului meu, Sarina.ro. 

Am 30 și ceva de ani de defecte din ce în ce mai asumate, cu pasiuni de oameni normali și scăpări emoționale ca alți oameni normali. 

Locuiesc pe o insulă, dar sunt născută și crescută la Lehliu Gară, în SE României. 

Îmi dau seama, punându-mă să scriu aceste rânduri, că cel mai greu este să vorbești despre tine. Să te pui în cuvinte, căci nu știi cum să faci și ți-e teamă că ai putea contrabalansa cu diferite adjective pompoase ce nu ți se cuvin. 

Dar suntem aici să învățăm că ni se cuvin și ni le însușim după câteva episoade de sindrom al impostorului. 

Așa cum spuneam, am deprinderi normale, citesc, scriu, muncesc și creez drame din orice, deoarece îmi este deseori la îndemână.

Și mai multe cuvinte, despre mine: 

Om nestatornic, cu pasiuni contrastante, fără un stil vestimentar predefinit, vanitoasă sub acoperire, egoistă cu lucruri inutile, posesivă din prea multă neîncredere, iubitoare de dramă și consum exagerat de dulciuri și dulcegării. 

Blogul meu este despre autenticitate, asumare, realitatea de sub nasul nostru, umor și autoironie, tragi-comicul unei vieți de copil ajuns adult cu acest bagaj greu de cărat, dar ușurat prin punerea în cuvinte pe internet. 

Obligată zilnic și forțată din interior să îmi spun că povestea aceea nu continuă și că pot acum să îmi scriu una mai bună. 

Mă bucur că (mă) citești.

Semnat: Sarina

Articol scris de stefania.sarina
Eu sunt Ștefania. Și Sarina. De aici și numele blogului meu, Sarina.ro. Am 33 de ani de defecte asumate, cu pasiuni de oameni normali și scăpări emoționale ca alți oameni normali.

One comment on “Despre mine...”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Postările mele

crossmenu
Shares
Share This

Distribuie acest articol

Distribuie acest articol prietenilor tai!